Ugrás a tartalomhoz
sze. 26. 2009

Nyomozó nyolc éve

ÁÁÁÁÁjjj bassza meg, nagyon szar barát vagyok. Éppen rohadtul másnaposnak kellene lennem, mert New Jersey-ben irgalmatlan sok búfelejtő unicumnextet (olcsójéger) kellett volna Nyomozóval meginnom, ugyanis hétfőn elvált. Én pedig mégcsak fel sem hívtam.
Most rámcsörgött aztán beszéltünk vagy fél órát innen a multitól. Azt kell mondanom, hogy a dolgok ugyan haladnak, amerre haladnak, de a lényeg nem változott. Ahogy Szeplős kérdezi, vagy inkább megfogalmazza: "nem értem miért ragaszkodik egy olyan nőhöz akivel nem működött és miért próbálkozik egy olyannal akivel szintén nem fog menni." (Kérem senki ne akarjon itt gellert adni e megjegyzésnek, ma csak a másik kapcsolatatait kritizáljuk.)

Nyomozót még én mutattam be a (még nem) feleségének, valamikor nagyon-nagyon régen (8 éve), amikor még messze nem volt Nyomozó és a jövendőbeli felesége is csak az akkori barátnőm nagymellű, göndörhajú barátnője volt és hülye. Nagyon könnyen lehet őt szeretni, kedvelni, de attól még hülye, főleg azért, mert teljesen másképpen hülye, mint ahogy én, vagy Nyomozó hülye, tehát így sokkal könnyebb látni, hogy az.

Az ő hülyesége a cél nélküliségből fakadt. Az akarat és a törekvés teljes hiányából. Szerintem odáig sem jut(ott) el, hogy majd csak lesz valami. Amikor megismerkedtünk, kb két nadrágja volt, olcsó kínais, nagydekoltázsú felsőkben járt, huszadrangú szórakozóhelyeken barátnőzött/vadászott és éppen nem csinált semmit a középsuli után.

De nem ezen buktak el. A bukás amúgy bele volt kódolva a kapcsolatukba, mert emlékszem, még csak a járás elején voltak, amikor a Balatonszabadi-Sóstó kempingjéből az éjszakába sétálva, kissé hátramaradva a többiektől nagy csalódásomra közölte velem, hogy ez nem az a frenetikus szex. Ehhez képest teljes szerelemben és szeretetben együtt voltak 8 évet, sőt még össze is házasodtak.

Nyomozó hosszú-hosszú évekig egyetlen sört sem ivott meg velem kettesben, amikor viszont újra igen, akkor már régen bajban volt. Hogy ki mennyit költ és mire megy el a pénz, amit Nyomozó változatos karrierje meg az utóbbi két-három évben azért a felesége is összehozott, messze nem okozott akkora problémát, minthogy konkrétan nem történt szex közöttük. Úgy azért elég nehéz, mert  a ritka szex agyonhallgatott és örök téma majdnem minden legújabbkori tartós kapcsolatban, de az abszolút zéró megközelítése és az a tény, hogy azt az alig megszámolható mennyiséget úgy írta le a valaha IGEN SŰRŰ életet élt legjobb barátom, hogy "az is szar", azért mindenkinél kiverné nem is csak a biztosítékot. Azt hiszem a szokásos hibákon túl, egyszerűen nem illettek össze az ágyban. A hiba ott történt,hogy ezt nem ismerték be időben, sőt, minderre még egy házasságot is bevállaltak.

Nem vagyok benne biztos, hogy akkor avatott be, amikor először megcsalta, szerintem már egy ideje voltak néha-néha pontot érő próbálkozásai. Az igazi bajt onnan eredeztetjük, amikor Nyomozó belehülyült az egyik csajba és elcuccolt hazulról. Ezt nem kellett volna.
Innen kb. kicsit több mint másfél éves a sztori, tehát nem tudom pontosan lekövetni, de kb. hatszor ment vissza, majd jött el újra a feleségétől. Az utolsó hét-nyolc hónapot azzal töltötte, hogy újra kibéküljenek, mert hogy-hogy nem közbejött némi malíciás fordulat, miszerint ennyi idő alatt azért a nő is magára talál a rászakadt szabadságban. A nyomorult, depressziós, megalázó szabadság lassan újra édes lett és egy új hódoló is felbukkant a New Jersey egyetlen nagyobb, huszonéves fejjel is vállalható diszkójában.
Furcsa harc volt, mert találkoztam úgy velük hármasban, hogy röhögtek magukon, talákoztunk négyesben is, és a háromhetenti összeveszéseket leszámítva folyton kapcsolatban voltak egymással. Nyomozó nagyon vissza akart menni, a felesége miért is hitt volna neki, barátja is volt már és mégis... Tehát mindenki minden lehetséges vasat a tűzben tartott és ment a taktikázás, igaz a gyanúm az, hogy a női részről azért nagyon esetleges volt minden döntés. Éppen ahhoz húzott, akivel volt. Értelemszerűen többet az új gyerekkel, ezért lehetett végre hivatalosan végett venni ennek a sagának. Nem hivatalosan szerintem lesz még pár forduló.

A lány, akibe Nyomozó belehülyült egy szexfenomén, akibe én ezt nem feltétlenül tudom belelátni, de elhiszem. Hogy ez mennyire csak ideiglenesen vonzó tulajdonság, arról mindennél többet beszél az a tény, hogy Nyomozó azt a nőt sírja vissza, akivel nem volt jó az ágyban. Nyilvánvaló, ha sikerülne, újra ugyanott lennének pár éven belül, legfeljebb a belehülyülés maradna el, mert annál talán (-talán) okosabban intézné a nem otthoni dolgait.

Ugye erre mondják azt, hogy majdnem, de nem?

A szexfenomén mellesleg követelőző, idegbajos, türelmetlen és azzal a női megérzéssel ugyan érzi, de beismerni nem akarja, hogy Nyomozó nem ad bele mindent a kapcsolatukba. Ezek együttesen okozhatják, hogy néha a pillanat hevében lebüdöskurvázza az exnejet, nyomoz a Nyomozó után, és kétnaponta idegőrlő balhéban adja ki frusztrációját.

A barátom egy hülye. Én meg nem voltam ott, amikor ott kellett volna lennem.

süti beállítások módosítása