Ugrás a tartalomhoz
aug. 25. 2009

Semmi nyugger - a bloggerek védelmében

Zoli, hallod ezt? Koncert a Rózsadomb alatt. Vélemény?  A metáltól messze van, de van benne gitár. Az nem ér? :)

Amit mondani akartam: nem, nincs itt semmi nyivákolás. Semmi nyugger-hozzállás, mert felmerült ez mostanában, hogy a blogger csak sírni tud.

Bejelentették, 10-ig fog tartani, és azzal sincs semmi probléma, hogy természetesen nem addig fogják dicsérni az Urat és Jézust plusz még pakolni is fognak.

Itt az Amfi, adott a szitu, hogy itt néha van vmi történés.

Sőt még szurkolni is fogok, hogy senki ne lépjen bele a valamelyik üvegtörmelékbe, mert abból ott lenn több tíz tonna van felgyülve. Egyszer keresztülgyalogoltunk rajta. Többet nem fogunk. Távolról szép.

A nyivákolás természetrajza pedig az, hogy a szar dolgokat kiírod, magadból a jókat inkább megéled. Össze lehet hasonlítani a szomorú versek mennyiségét a boldog írásokéval.

@fck: Valamiért nem jelenik meg a kommented, passz. Szal gratula, és így tovább.

A sörrel és általában a piával előjön a cigizhetnék. Részemről vagyok annyira szerencsés, hogy én csak akkor gyújtok rá, ha iszom. Szeplős konkrétan letette ezelőtt pár hónapja, és azóta nem veheti rá semmi, hogy elszívjon akár egy szállal is. Sőt, ha elő is jön, hogy csak-csak kívánná, akkor sem azért mert beültünk valahova, hanem mert ideges. 

süti beállítások módosítása