Ugrás a tartalomhoz
ápr. 05. 2010
Címkék: húsvét

Hungarian húsvétolÁS

Ez most mÁS, nem ide illÉS, de már nagyon-nagyon régóta kipróbálni akarás. Írás ÁSÉSnak poszt berakás, de nem válaszolás, szóval vagy

1. házon kívül levés

2. poszt szintet meg nem ütés

3. én hülye türelmetlen levés, de ha már húsvét akkor berakás, ha már megírás. Nektek olvasás és kitartás, ha nem bejövés-feladás én bocsozás:

 

Auchan sonkát Tesco sonkával evés, remélés egyik csak nem átcímkézés. Rendőrtől félés, biciklivel járás, mert a hosszú hétvége alatt folyamatosan ivás. Öregeket nem értés, ahogy céklát tormával evés, KOCH tejszínes tormát evés, KOCH almás tormát evés, tormát egyáltalán nem evés, ezek a fiatalok nem tudás mi az igazi panaszolás, tormát reszelés, nem bírás megevés, mert olyan kurva erős levés.

Magunkon röhögés, hogy régen lila öltönyben locsolni járás, most C&A-s karácsonyra kapott szép pulcsiban járás. Nem tudni, hogy a barátnőtől, feleségtől Mex parfümöt vagy Puma parfümöt lopás, ő egyből kiszúrás, mondás az én parfümömből anyád picsáját locsolás, hülye vagyolás? Te hülye, nem ma locsolás, majd holnap locsolás, akkor sem fasz arcra verés, csak szeretnédezés, az nem locsolás. Na jól van, inkább délutáni lefekvés, mert már hülye fasz részeg levés.

Most Jézussal mi is levés, most hús, vagy most nem hús, de hús, mert sonkát evés, de nemezés? Jéger elfogyás, házi pálinkát ivás, sört ivás, sörelfogyás, alkoholmentes sört is megivás, ezdeszarozás.

Családoknál tojást festés, nem herét festés, hülye vagyolás, a gyerek hallgatózás. Festék nem fogás, gyerekmagazinból matricakivágás, felragasztás. Tojásfestés, festékfogás, karcolásos művészkedés, nem sikerülés, idegbajos levés, műanyag színes tojást vevés.

Tescóban szombat este csokinyuszit keresés, nem találás, megkérdezés, kiröhögés, játékot vevés, Kindertojást és Nesquick kakaóport vevés, mert azon legalább nyúl levés.

Postaládát megnézés, levelet találás, ki a tököm küld még levelet 2010-ben gondolás, levelet felbontás, húsvéti jókívánság és rokonok aláírás megtalálás, neten verset keresés, azt begépelés, sms-ben elküldeni akarás, de számot nem találás, anyát felhívás, Györgyikééknek mi a száma megkérdezés, számot megkapás, anyát lerázás, sms-t most már tényleg elküldés.

Hétfőn még aznapos levés, "csajomat" meglocsolás gondolás, anyóst nem gondolás, barátnő vagy feleség viszont anyóshoz elküldés, Puma parfümöt csak zsebbe betevés, azt kevésbé szeretés, anyának jó lesz gondolás.  Útközben vers eszébe nem jutás, valami házisárkányozás gondolkodás erőltetés, nem megyés, végül a helyszínen zöld erdőben jártamozás. Fiús apáknál gyereket előretolás, óvodában jobb verset biztos megtanulás. Tojást kapás, miért nem inkább egy ötszázast  még harmincikszévesen is automatikusan gondolás, alkoholt nem kérés, anyós barát, vő jobban megszeretés, van még remény gondolás. Húsleves és csülökkapás, gondolatban már csülköt kihányás, sütit is kapás, műanyagdobozt majd kérem vissza mondás, reklámszatyor kapás, eliszkolás.

Ezek után, mert barátnő, feleség locsolókat nem akarás, kirándulás. Családoknak veszprémi állatkertbe elmenés, nem tudni hol parkolás, az isten megbasszamozás, lepisszegés, a gyerek hallás, agyvíz felmenés, veszekedés, gyerekre üvöltés,  sírás, izzadás, minden utcát hatszor oda-vissza bejárás, dudálás, rutinolás, kocsival valahová járdára-tilosba felállás, cigire azonnal rágyújtás. Gyerek szendvicset evés, megitatás, állatkertig sokat gyalogolás, gyerek nyűgös levés, gyereknek játékot vevés, belépő fizetés, de kurvadrágamozás, pénz alig maradás, tapasztalatból tudás: ilyenkor már minden ATM üres gondolás. Nálad mennyi pénz van megkérdezés, feleségnél túl sok pénz levés, mert előre gondolkozás, ez az állandó túlaggódás szemforgatás, sóhajtás, gondolás, még véletlenül sem megdicsérés. Állatkertben nyulat simogatni akarás, oda nem férés, túl sok gyerek levés, zoo-csemege vevés, nagy nehezen odaférés, gyerek fertőzés elkapás gondolás, azonnal kézmosás.  A gyerek kis tevét megnézni követelés, ott "fúúúj, itt büdös van"-ozás. Minden ketrecben kufircolás, anya nézd micsinálnak kuncogás vagy miért fekszik rá megkérdezés, nem kérsz lángost visszakérdezés, apa mindeközben unatkozósan csajokat nézegetés.

Nem családoknál Balatonra elmenés, kocsival kirándulás, kocsiból egy métert nem gyalogolás, éhes levés, mindent zárva találás, a fő utcán nagy nehezen csak végiggyalogolás, csárdába beülés, kurva jót evés, árakat azért nagyon megnézés, fejben számolás, fagyit már biztos barátnő fizetés gondolás, cukrászdába is beülés, kávét ivás, szarás rájövés, több vendég nincs, ez kínos gondolás, a mosdó(!)  merre megkérdezés, de mindenki úgyis tudás, hogy szarni menés, barátnő mintha nem lenne égő, céltalanul telefont nyomogatás.

Estefele mindenki hazamenés, dugóba kerülés, GPS nyomogatás, hozzá nem értés, dugóban maradás, mi lesz a tévében megkérdezés, remélem hazaérés, mindenki nincs kedvem dolgozni menni mondás-gondolás, este tévé előtt elalvás, kedden kurva fáradtan felkelés, egy hétig minden reggel zöldeskék színű főtt tojást retekkel evés.

süti beállítások módosítása