Ugrás a tartalomhoz

Alien vs. Predator, Arena

Mi történik, ha összeeresztem Nyomozót Jazzel és még én sem maradok távol? Titánok harca, gondolhatod, ez csak olyan hollywoodi gourmandoknak jut eszébe, mint én, akik szeretik a meglepő párosításokat, a szokatlan ízeket, akik ha felkeknek, nem szaroznak, kolbásszal tolják a kakaós kalácsot és pálpusztait nyammognak hozzá.

Három harcos, három különböző karakter, egy város, sok sör, két kocsma, vibráló szombat éjszaka. Nem felejti el hamar senki sem, sokáig beszélni fognak róla az emberek.

 

 Are you ready for this?

   
    
 

Nyomozó:

Sörképesség: közepes

Rövidképesség: gyenge, de lelkes

Cigarettaképesség: alsólánc

Extrák: lakásromkocsmaskill, munkatáboros felügyelőskill, kedvenc kínzás: sitthordatás negyedikrőlskill, lift nélkülskill; társasági középpontskill, karrierskill

Gyengeség: harmincegy év, kevés haj, nagy has, nők.

Hitelem: van

Jazz:

Sörképesség: erős, de hanyatló

Rövidképesség: nagyon erős, de elitizmusra hajlamos

Cigarettaképesség: rendszertelen, rászokóban

Extrák: dokumentálásra hajlamos, látens youtube feltöltő, hazakísérőskill; samsung omnia HD -kütyüskill, életművészskill, őserőskill

Gyengeség: alkoholszázaléknak köze van agresszívszázalékhoz, ráadásul szíve van - időnként még önmagával is összeférhetetlen; monogáman szexfüggő, egyenes

Hitelem: az is van

Én:

Sörképesség: közepes

Rövidképesség: közepes, sznob, de azért minden- és néha zugivó

Cigarettaképesség: koca

Extrák: meghivatóskill, titokbloggerskill, exhibiconistaskill, részegen Madonna és Freddy Mercury és minden egyéb önmutogató celebek reinkarnációjaskill és Szikora Róbert orrhangskill. A gidáimat időnként keresőskill.

Gyengeség: még nincs fizetése; fáradt, mert sittet hordott, látens iszákos, férfilelke van

 

A meccs (ez valahogy elsőre lemaradt): engem már a meccs előtt aljas módon legyengítenek két pohár pezsgővel Anya születésnapja alkalmából. Nyomozó ráadásul tisztességtelenül játszik, erősítésnek elhozza a hivatalos és nem mellesleg idegbajos barátnőjét. Nem egészen váratlanul bevisz nekem egy sör egy unicum kombót, klasszikus erős kezdés - bemelegítésnek, de már rögtön a közönségre gondolva. Majd még egy sört... Nem vagyok jó formában, a sitthordás után már ekkor megroggyan a térd. Látni, hogy ha nem sietnek, nem lesz itt semmi show, Jazznek már most be kell lépnie, persze nem sieti el, pont a kellő időben lép a porondra. A sör-unicum kombó nagy sikerére való tekintettel még az érkezés lendületével földre ránt a második körrel. Nyomozóék egy idő után lelépnek, Jazz viszi a meccset, gonosz módon kegyetlen és láthatóan élvezi. Átviszi az egészet egy súlyosabb szintre, innen szinte már csak pusztán szájkaratéval megnyeri a meccset, aláz: két betűt mond egy másik kocsmára utalva, ahol hírhedten olcsón lehet viszonylag nagy választékban röviditalt kapni. A lelki terrort nem bírom, tudja. Ott csak egy sört vág hozzám, hogy azért fizikailag is legyen valami, de a kegyelemdöfést szintén szájkaratéval viszi be: az abszint puszta említésére több ezrelékpontot ugrik a véralkoholom, olyan rosszul leszek, hogy neki kell egészen az öltözőmig vinnie.

 

Eredményhirdetés: ketten azért elbántak velem, a túlerő kérem, az egyszerű fizika, méltósággal kell viselni, meg némi aszpirinnel.  Halkan azért bevallom: én már tudom, hogy Mickey arca nem hazudik, ő egy őszinte ember.

 

 

süti beállítások módosítása