Ugrás a tartalomhoz
feb. 22. 2010

A másolat eredetije

Kedves Cégem!

Szeretnék mind a dolgozók, mind a Microsoft nevében őszintén és meghatódva köszönetet mondani azért, hogy ilyen jól tartod ezt a sok, valóban igen tehetséges munkaerőt!  Te már az alapfizetés nagyságrendjét úgy határoztad meg, hogy körülbelül 30.000 forintos befektetéssel szinte kivétel nélkül mindenki még időben válthasson a Microsoft Office 2003-ról a 2007-es verzióra! Ez magyar viszonylatban  meglehetősen ritka dolog és én bizony nap mint nap megilletődötten veszem tudomásul, hogy (mostanában) milyen sok "X" végű dokumentummal találkozom a nekem címzett levelek csatolmányaiban, melyeket megnyitni azonban kurvára nem tudok.

Miután a Microsoft a nemtudom hány dollármilliárdnyi bevethető erőforrás ellenére sem volt képes volt megoldani, hogy alulról is kompatibilis programcsomaggal rukkoljon elő, odaadta az emberiségnek a "FileFormatConverters.exe" nevű áthidaló megoldást.
Te azonban ezt a gyök kis progamot sem engeded telepíteni a céges kompjúteremre, és én fel nem foghatom, miért baszakodsz velem.  Ha már új csomagot valamiért - nem értem, miért, hiszen mint látható, többé már nem érdemes Office 2007 nélkül élni- nem veszel az irodai számítógépekre, viszont olyan mértékű jólétben tartod az alkalmazottaidat, amelynek következményeképpen ők annyira komoly pénzügyi feleslegekkel rendelkeznek, hogy Microsoft Office 2007-et vásárolnak, akkor már igazán megtehetnéd, hogy legalább velem nem pöcsölsz ilyen pitiáner szarságokon, hanem most rögtön admin jogokat adsz nekem ezen a tetves gépen, vagy legalább belátható időn belül idegurítasz egy darab informatikus humanoidot, mert kérésre nem jönnek.



És Kedves Microsoft!

Nem tudom megfelelő szavakba önteni, milyen zseniális ötlet volt betenni azt a nyomorult "x" betűt a kiterjesztés végére, milyen korszakalkotó idea volt kiötölni ezt a csalafintaságot! És mekkora retorikai teljesítmény  megmagyarázni ezt a nyilvánvalóan olcsójánosos, szarozós megszopatást, mert azért mindnyájan tudjuk, hogy ez csak ezért történt, mert először azt gondoltátok, hogy az nem lehet, hogy 2003 óta nem költ senki Office-ra, majd azért valaki valahol - túl későn, de azért - szólt, hogy ez így nem fog működni.

Szaros banda. Mind a kettő. Hogy a pecsenyefaszú tizenkéttülkös tetü egye ki a szíveteket, hogy én  miattatok nem tudok normálisan  és nyugodtan ledolgozni öszevissza nyomorult nyolc órát.

Üdvözlet és tisztelet nélkül:

30


 

süti beállítások módosítása