Ugrás a tartalomhoz
okt. 08. 2009
Címkék: blog szeplős

Pornómód - mert egyedül is kell néha

Ahogy most kinéz max. hónapokra vagyok attól, hogy Szeplős rájöjjön, blogolok. Egyre nehezebb mellémagyarázni az esti gép előtti félórákat, a blogok bújását. Jópárat meg is mutatok neki, hogy ez mennyire jó, stb. stb. Plusz béna is vagyok, néha elfelelejtem a pornómódot bekapcsolni a böngészőn, ha a saját profilom körül sertepertélek. Nyomokat hagyok. Nem vagyok tiktosügynök, igazából kurvára fárasztó az állandó körültekintés, váll mögé lesés.

Ugyanakkor: szeretném megőrizni ezt a világot csak magamnak. Írtam és írni is fogok olyan dolgokat, melyek fordított esetben engem kurvára kiakasztanának, de nem csak fosás miatt nemkívánatos a lebukás. A Chili és Vanilla sikere kapcsán írta valaki valahol, hogy a világ még igazából nem jött rá, hogy mire is való igazán ez a blogdolog, de neki sikerült kitörni a digitális világból. Nekem azért megvan a személyes válaszom erre a blogdologra: ez az én dolgozószobám, ez a naplóm, egyfajta szelep ez is, önmegvalósításom és exhibicionizmusom eszköze - és jó ez így: a vágányon tart.
 


Tegnap lementem boltba, visszatértemkor bekiabáltam a levegőbe, hogy HELLÓ!

Az a fajta halk helló fogadott, amikor tudod, hogy balhé van. Gyomor ökölbe, a lépcsőzés elfedi hálistennek az amúgy  szaporábbra váltó levegővételt.

- Miaz, mivan?

- Nézelődtem... - A blog.hu a képernyőn, a bejelentkezésnél ott a mailcímem és a jelszavam, fingom nincs hirtelen, hogyan is lehetséges ez az óvintézkedések ellenére, de ott van. Már csak rá kellene klikkolni a "Bejelentlkezésre". Vagy már megtette és most csak megmutatja, hogy megtehette volna - indulok ki magamból.

- És?

-Már azt hittem blogod van!

-Hmmmm? Nem, kommentelni szoktam, a blogponthun csak reg-gel lehet. - egy próbát megér, gyakoroltam eleget ezt a szituációt már.

Kicsit később:

- De miért voltál így befeszülve?  - A téma újboli felhozása önmagáben is erősíti a gyanút, de tisztán akartam látni.

 - Nem volt semmi ,csak azt hittem, hogy blogod van és nem is szóltál róla.

Szeplős nekem blogom van és nem szóltam róla. Tudom, hogy már gyanakodsz, és majd  az idő meg a továbbiak eldöntik, hogy utánajársz-e, vagy megelégszel-e ennyivel. Mindenestre ha majd megtalálod, borzasztó mérges és csalódott leszel, azt kérdezed majd, hogy ki ez a fasz egyáltalán, akivel együtt élek, hogy gyűlhet ennyi minden fel, amiről nem ,vagy nem feltétlenül beszélt/osztott meg velem.

Meg még sok mindenért haragudni fogsz. Bele sem merek gondolni. De muszáj csinálnom.

Remélem majd megérted, hogy mit miért és miért így.

 

süti beállítások módosítása