1. Azt most nem akarnám kommentálni, hogy ott van a nagyobbik Culinaris az albérletünk mellett 40 másodpercre én meg minden marhaságot az Auchanban keresek. Mondjuk azt, hogy nem mertem idáig bemenni.
2. Most, hogy kb. egy éve szignifikánsan több spaggetti kerül a tányéromra az előző 29-30 évhez képest, megkérdezném:
HOGY A PICSÁBA LEHET HATÉKONYAN EGY, CSAK EGY KURVA TÉSZTACSÍKOT KISZEDNI FŐZÉS KÖZBEN, HOGY MEGKOSTÓLJAM??!! Mert mindannyiszor ki- és lecsúsznak, bármivel próbálkozom, kénytelen vagyok kézzel odakapni és megfogni, ujjlenyomatom meg már nem maradt.
3. Megkérdezem azt is, hogy Bussay és Cezar bort merre keressek? Tényleg szívesen megkóstolnék egy-két-három üveggel.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2009.10.08. 18:49:34
www.bortarsasag.hu/hu/boraszok/dr.-bussay-laszlo
Durbints 2009.10.19. 16:33:53
egy kicsit nagyobb mint az átlag
30 · http://harminc.blog.hu 2009.10.19. 17:31:52
Intizar 2010.09.25. 22:12:26
(Ha ellenben TBC-s, ne főzzön másoknak.)
Egyéb alkatú tésztákhoz esetleg nem elég egy villa, kell hozzá netán egy kanál is. Egyáltalán, bármilyen tésztáról van szó, ha az ember villa-kanál vagy villa-villa összeállítással turkál a lében, előbb-utóbb sikerre jut.
30 · http://harminc.blog.hu 2010.09.26. 11:51:24
Tehát lenyűgöző és triviális. Mint a legjobb módszerek általában.