Ugrás a tartalomhoz
máj. 10. 2010

Hétfői dandararandada

1: a kurva anyját minden vegyszer- és kozmetikumgyártónak, hogy kitalálták azt a zseniális trükköt, hogy akkora kibaszott nyílásokat, kifolyókat gyártatnak a flakongyártókkal, hogy a fele cucc kifolyik egy használatra. Az elsőre mindenképpen.  Másodszorra is, és akkor nagyon csúnyán beszélsz, mert nem jegyezted meg, és magadra is dühös vagy. Harmadszorra esetleg megtanulod, és utána már menni fog. de nem, akkor sem, NEM akarok a zuhany alatt, a felmosóvödör felett, a tükör előtt, ezekben a tök lényegtelen és másra hivatott másodpercekben óvatos patikamérleget játszani. Basszátok meg, kérem vissza az összes szűkebb kifolyólyukat és -nyílást!

2: Vajon meddig tart, míg kikopik a magyar köztudatból, hogy a bármilyen kapcsoló "fenn" van? Nem mintha az ötventől felfele lévő generációk, azaz a magyar népesség 90%-ának a halálát kívánnám, inkább az átszoktatást preferálnám. Minden egyes vészjelzőkapcsoláskor akkorát ütnék a kezére mindenkinek, hogy egy életre megtanulja, hogy az a kurva, piros gomb VALÓSZÍNŰLEG nem a leszállást fogja elősegíteni, sokkal inkább az egy helyben toporgást, mert minden frusztrált és dupla bért nem kapó BKV-sofőr halmozottan nem hajlandó elindulni, amíg ő ki nem nyomozza és meg nem alázza azt a szerencsétlen középkorú vagy idős valakit, aki 40-50 évig egy méter nyolcvannál kereste és találta meg a leszállási szándékot jelző gombot.

Én különben nem értem, hogy miért volt jó az összes gyereket és alacsony felnőttet diszkriminálni, vajon miért gondolták azt, hogy nekik nincs joguk villanyt kapcsolni, tömegközlekedésről leszállni, stb?

Emlékszem, Németországban én is valahol a vállamnál kerestem először a villanykapcsolót és mikor a pöcsömnél találtam meg, egy teljes percig néma döbbenettel adóztam a zsenialitásnak, hogy baszki, mennyire egyszerű csak csuklóból nyomni egyet.

A Volvo buszok tipikus jóléti állambeli megoldásait, miszerint már mindenhová leszállásgombot telepítettek a nagy tervezési unalmukban és tökéletességükben, már túlzásnak tartom, mert biztos nem a reggeli budapesti tömegnyomorra gondoltak, ahol konkrétan a hátammal jelzek teljesen akaratlanul, viszont ha direktben akarom a jelzőig csúsztatni a kezem, biztos, hogy akkor fékez egy kurva nagyot a sofőr, biztos, hogy korlát és valaki közé szorul az összes ujjcsontom. És amúgy is minden ajtót ki kell, hogy nyisson.

 

Ma szűkebb nyílásokat és egyértelműbben nyomogatható gombokat akarok. Freudot meg csókoltatom, erre - szerintem - azért soha nem gondolt volna.

süti beállítások módosítása