Ugrás a tartalomhoz
ápr. 20. 2010
Címkék: xxx

Cipőkanál és papucscipő

Ismerjük el, van némi jogosság  a barátnőd enyhe meglepődésében, ha másfél év, a témát illető teljes hírzárlat és némaság után egyszer nekiereszted vasárnap este valamelyik  Helyszínelő-szünetben azt a rövid, ám több rétegben is hosszan elemezhető mondatot, hogy:

- Nem tudom, hogy mi legyen a tetoválásom!


Először is, hogy tessék?? Sejtése sem volt róla, hogy egyáltalán neked lesz tetoválásod. Másodszor: azt hitte, hogy erről kb. ugyanazt gondoljátok, nevezetesen azt, hogy ez egy hülyeség, de ha ez nem igaz, és, ha ez így a semmiből előjött, akkor akár bármi is előfordulhat, szóval szakítani mikor fogtok?

Pedig teljesen logikus, nem érted, mit nem lehet érteni ezen:

A férfiember meglépi a harmadik ikszet, sőt a plusz egy vonást is, és eddig sem volt jó viszonyban azokkal a tárgyakkal, amit el lehetett veszíteni, de innen állandóan arra ébred izzadtan, hogy bazdmeg becsukták a kaput, ő meg elhagyta azt a kurva kulcsot. A reggelek a legrosszabbak. Egyrészt ugye azért mert rosszul aludt. Aztán nem lesz könnyebb az amúgyis és már mindörökre merev derékkal sem a felkelés. A fogmosáskor nem bírja ki, a tükörben titkon megnézi a mikiegér-vonalat a homlokán - előlről is, oldalról is. Pár hetente, amikor egyedül van, akkor kistükörrel a feje tetejét is. Megkönnyebbül, láthatóan még van jópár éve, de azért ott receg a gondolat egészen hátul, hogy baszki, örökké nem fog tartani.
Aztán jön a cipő, lehajol, hasba bevág az övcsat, kiszorul a levegő, inkább leguggol. Reccsenni nem reccsen, de halkan pattognak a dolgok, sokkal több levegő nem jut, de legalább a fej nem durran szét a vértől. Cipőfűzőt beköt, feláll, ruhát-lelket újra rendez és magában azt mondja rohadjon meg az egész bazmeg, akkor is, ha addig él sem fog SOHA cipőkanalat használni, vagy papucscipőt hordani. Rohadjon meg, ő inkább befűzi, ha fél órába kerül is. Mert kemény - ő ne legyen kemény, kisautóval jár, közös albérletben lakik?! -  mert, faszagyerek, igazi macsó. És tetkó is kell, mert örök lázadó, kell egy régi, kúl motor, sőt a egyszer buliból a fejét is kopaszra fogja letolni,csak,hogy megtudja milyen. Erős, férfiállat, a legalfább alfa, alfább, mint Akela, mert ő soha nem fogja elhibázni.


Nem kell a cipőkanál! Tetovált karral fogja majdani gyerekét sétáltatni, nem lesz az a fajta puha apa, nem lesz papucsférj, tetkósapa, nadrágos férj lesz, de a legjobb nyilván az lenne, ha úgy, egyáltalán csak a tetoválás meg a gatya maradna.

Mit nem lehet ezen érteni? Férfi, erő, alfa, kúlság és keménység - tetoválás.
Az viszont rejtély, hogy jött ide a szakítás? Nők, nahiszen...
 

süti beállítások módosítása