Ugrás a tartalomhoz
már. 08. 2010

To being a magyar

Az a jó abban, hogy magyar vagyok, hogy mindig van kit utálni azért mert tehetségesebb, többre vitte és nagyobb sikere van.

Nézzük, hogy nyerte meg már az első körben a meccset egy laza technikai K.O-val Nebehaj Viktor, alias Nyelvész Józsi. Egyébként ilyen név nincs, hogy Nebehaj, ez minimum egy annagramma, vagy mifaszom. Nade:

1. A füligjimmys parasztlengő: A google-nál dolgozik valami világuralom projecten,

2. A balhorog: Dublinban bazdmeg. (Guinnes, whisky, rossz fiúcsapatok, még rosszabb idő, kibaszott öö, nem tudom, James Joyce, DUBLIN!)

3. Agyrázkódós jobbhorog az állcsúcsra: Úgy hozott létre egy elsöprő sikerű, egy, a magyar neten megkerülhetetlen blogot, hogy - idézem - "kicsit el akartam mélyedni a html, java script alkalmazások használatában".

Van akinek ez egy ujjgyakorlat, hogy többezres látogatottságú blogokat produkál.

4. Rogyasztó a vesére: "Annyi tervem van, hogy öt blogot is tudnék húzni egyszerre. Ki kell választanom közülük a legérdekesebbet. Olyan dolgot szeretnék, ami a szlengnél is több olvasót elér, és ami most hiányzik a magyar webről."

Érted, neki ez csak a kezdet, vannak még ÖTletei. Hát faszom.

5. A K.O.:  lefele ütés, testsúllyal, jobbhalánték telibe, pofazacskók belengenek, adag nyál balra el, izomfeszültség kienged, szemek fennakadnak,  egy kupac bokszzsákzselé a földön:

- Mérnöki munkád van, pedig német szakot végeztél.

- Ja, röhögök is mindig, amikor megy a bölcsészoltás, hogy a bölcsész diplomával nem lehet semmit elérni. Az a hozzáállásom, hogy ha valaki valamiben tehetséges, és képes folyamatosan tanulni, bármi lehet belőle.

Gong.

Én mondom, ez egy kibaszott zseniképző tábor, ez a magyar barakk.

 

Nekem meg biztos a túl erős délszláv vérem a bajom.

süti beállítások módosítása