Ugrás a tartalomhoz
nov. 16. 2010

Margit hídi abszurd

Itt van ez az Index cikk, kint a főoldalon, hogy "Bedugult a Margit híd környéke. A Fővinform ügyeletese szerint kell még néhány nap, amíg az autósok megszokják a változást."

Mit, bazdmeg? Azt, hogy mehetnek a hídon? Az mennyire abszurd, hogy ebben a városban attól is dugó van, hogy visszaadnak a közlekedésnek egy hidat?

Ezt csak, így fejfelkapva, beleolvasás nélkül. De nyálazzunk, értelmezzünk:

A reggeli órákban még jól lehetett haladni autóval a hídon, de nem sokkal 8 óra után már torlódások alakultak ki. A Szent István körúton most is csak több lámpaváltással lehet eljutni az átkelőig = kurva sokan mennek a Margit híd felé.

A felújított Margit hidat egy év, tizenegy hét és két nap eltelte után adták vissza a forgalomnak hétfő este tízkor. Akkor a pesti és a budai hídfőnél is dugók alakultak ki a várakozók miatt, a megnyitás utáni órákban pedig szokatlanul erős volt az autóforgalom, sokan akartak átmenni a hídon az átadás estéjén = egyből kurva sokan mentek a Margit híd felé.

Kell még néhány nap, amíg kialakul a rend, és az emberek megszokják, hogy ismét használhatják a Margit hidat = senki nem megy még a Margit híd felé.

Azokon az útvonalakon, amelyeken eddig a Margit híd lezárása okozott dugókat, most sem jobb a helyzet = kurva sokan mennek még a régi kerülőutakon.

Összerakva: kurva sokan kanyarodnak a nemrégen átadott Margit híd felé, mert az új és muszáj kipróbálni és/vagy mert arra tényleg rövidebb, és mert nem akarnak a régi, nem bevált kerülőutakon ülni a dugóban, mert tudják, hogy ott kurva sokan vannak, hiszen egy csomóan arra mennek, hiszen azok meg tudják, hogy kurva sokan egyből a Margit hidat használják.

Tehát: átadták a Margit hidat és most végre MINDENHOL dugó van?

süti beállítások módosítása