Ugrás a tartalomhoz
jan. 21. 2010
Címkék: kfc

Life tastes great TéeM

Én még nem voltam soha, de soha, most meg igen, mert nem bírtam tovább, egyszerűen meg KELLETT tudnom, hogy milyen a jóízű élet. Harmincévesen ennek azért már itt van ideje, nem?

 

Tehát ha már arra jártunk (nem), akkor elmentünk a budaörsi éttermükhöz. Ami igazából nem is étterem, csak egy kiszolgálópult a másik harminc mellett a neverending méretű ósan korzójában.

Hát lássuk, milyen a  nagyszerű ízű élet:

A sor nem haladt túl gyorsan, mert Deával, a kleopátrafrizurás túlfestett, kék szemeit és száját szopáspózban tartó (alulról felfele bambul, uncsizósan csücsörít) kiszolgáló lánnyal minden családapa flörtölni akart. Többé-kevésbé sikerrel.

Mire a kolléganőjénél sorra kerültünk sikerült kurvára belemelegedni a kabátomba, valamint eljutnom a tökéletes mekdonálcos, nem-tudom-mit-kérek-öööööööö-legyen-akkor-két-sajtburger-típusú zavar állapotába. Állapotomnak megfelelően sikerült mind Szeplőst mind a mitsegítheteklányt tökéletesen összezavarni. Jól van, hát soha nem voltam még, honnan tudjam mit akarok??? Persze ez nem az a hely, ahol megkéred a főurat, hogy ajánljon valamit.

Mittomén, olyan vödröt akarok, mint a filmekben.

Csipős, nem csípős?

Nem csípős.

De ez még mindig nem elég ám, a jóízű élet eléréséhez további kökemény döntéseket kell hoznod. A jóízű életed vajon ketchupmajonézbarbecueédessavanyús legyen-e?

BAZDMEG NEM TUDOM. Ne haragudj, még egyszer, milyenek vannak?

Ketchupmajonézbarbecueédessavanyú.

Ezen a visszavonhatatlanul futószalagdarálóssá váló ponton eszembe jut, hogy Terrence Hill mekkora arc volt, mikor a pisztáciafagyival gyilkolta le Bud Spencer idegeit és már jönne, hogy "mustár nincs-e"?, mikor megérzem Szeplős tenyerét a kézfejemen.
Szeplős higgadtan dönt, ő tudja, hogy GYORS"étteremben" vagyunk, valamint nem izzad: legyen barbecue szósz.

Üdítő? Legyen egy literes palackos kóla, azt legalább majd elvihetjük.
A lány agyának  gyorsétterem-funkciót elláttó szűrőjén annyi infó akad fenn a mondtatból, hogy "elvisz".
Előkap egy nejlonszatyrot majd beleteszi a vödröt és a kólát, majd utunkra enged, következő. A tömeg nyomásának engedve hátrálunk, és keresünk egy üres helyet. Tálcát veszek a kínaitól, majd amikor rájövünk, hogy az elvitelhez nem jár szalvéta, azt veszek az olaszéktól, így lesz igazán multigasztró ízű az élet.

Amúgy átlagosan finom volt, természetesen csípett, a reklámon sokkal jobban néz ki a panírozás, és az egészet tulajdonképpen a szósz vitte el.

A nagyszerű élet íze füstaromával az igazi.

 

süti beállítások módosítása