Ugrás a tartalomhoz
dec. 16. 2010

Tipikusan fizikus nevű és kinézetű tudósok háziállatai

És tényleg hármasával jönnek.

Legelőször Bödőcs Tibi kapta ki a kalapjából a múlt heti Showder Klubban, hogy a "Schrödinger macskája", aztán az éppen most olvasott könyvemben fordult elő, ha jól emlékszem, majd Zoli külsőleg meg nem fejthető bejegyzéséhez mondta valaki oda nagyon okosba, hogy mi van azzal a hülye macskával.

És én bevallom, hogy fogalmam sem volt, hogy ki ez a Schrödinger gyerek és mit akarnak folyton a macskájával, szerintem jobb, ha ti is bevalljátok, ezen a blogon nem gáz alulinformáltnak lenni, néha meg egyenesen kötelező.

Na most bevallhatjuk szerintem azt is, így közösen, hogy egy kurva szót nem értettünk, abból, amit a wikipédián erről a koktélpartis-pezsgő-a-kézben témakörről összehordtak. Valami zombi macskáról van szó, akiről nehéz eldönteni, hogy él-e hal-e. Pedig macska. Szerintem rövid szőrű, sima, házi. (Sajnálom.)

Hálistennek, tudok segíteni rajtatok, találtam egy blogot, ahol lassan artikulálva elszótagolják, hogy miről is van szó. Íme.

Az egész arról szól, hogy bizonyos emberek nagyon ráérnek, miközben nem látható részecskékkel meg atombombával foglalatoskodnak, és unalmukban más által nem érthető poénokat faragnak egymásnak, amiken csak ők tudnak nevetni. Tipikus dekadens elitizmus, ne foglalkozzatok velük.

süti beállítások módosítása